Vores valg påvirker planeten

Se, hvad vi gør for planeten!
 

Vores valg påvirker planeten

Menneskets økologiske fodaftryk fortsætter med at vokse, og det tager nu mere end halvandet år for planeten at genoprette de ressourcer, vi forbruger hvert år. Det er vigtigt at genoverveje vores forhold til miljøet.

Eftersom vi er overbeviste om, at natur og bevægelse bør være kernen i vores liv, grundlagde vi Hardloop med ambitionen om at være en kilde til inspiration for at hjælpe dig med at finde det bedste udstyr til dine eventyr. Naturen er vores legeplads, og det er vores ansvar et bevare den. De kommende generationer skal kunne kende glæde ved at gå, løbe, glide, klatre og udforske en sund planet.

For at handle i overensstemmelse med vores overbevisning og reagere på klimakrisen har vi lavet to stærke løfter til planeten:

  • At være kulstoneutral
  • At nå op på 90 % miljøvenlige produkter inden 2023

NVores løfte til planeten

Kulstofneutral fra 2021: Klimaaftalen i Paris fastsatte et mål om klimaneutralitet for den globale økonomi fra 2050. Vi er bevidste om klimakrisen, og fordi vi ønskede at fremstå som et eksempel i denne kamp, ​​har vi forpligtet os til at gøre Hardloop til en kulstofneutral virksomhed fra 2021.

For at gå skridtet videre og beskytte vores legeplads, har vi besluttet at kompensere for vores tidligere økologiske foraftryk.

Den 22. april 2021 blev Hardloop en kulstofneutral virksomhed!

Med hjælp fra ClimatePartner har vi målt og opvejet alle vores tidligere emissioner siden starten i 2015 og neutraliserer nu alle vores CO2-emissioner. Kompensationen er kun det første skridt på en lang vej, der uundgåeligt vil føre til at reducere vores emissioner. Hele teamet hos Hardloop arbejder aktivt i denne retning ved at tage små initiativer til at skabe store forandringer. Cyklen er naturligvis det foretrukne transportmiddel til og fra kontoret, men vi stopper ikke der: valg af grøn energi, genbrug af papkasser, fjernarbejde, et udvalg af miljøvenlige produkter ...

Få mere at vide om vores kulstofneutralitet

90 % af produkterne skal være miljøvenligt fremstillet fra 2023: Vores ambition er at sikre, at hver eventyrers garderobe opfanger mere CO2, end den udsender, og en dag at kunne tilbyde en kollektion af friluftstøj, der er 100 % bæredygtig.

For at gå videre i denne retning og guide vores fællesskab i dets valg, har vi besluttet at oprette HardGreens favoritter. Dette udvalg samler de bedste miljøvenligt fremstillede produkter til at tage på eventyr i. For at et produkt bliver en del af HardGreens favoritter skal det levet op til kriterier, der garanterer, et det er fremstillet og har en holdbarhed, der er til fordel for miljøet. Fordelene kan stamme fra fremstillingsprocessen, de anvendte materialer eller endda fra det lave energiforbrug.

Fra nu af vil vi hvert år øge andelen af ​​miljøvenlige produkter i vores sortiment og gøre alt for at nå en andel på 90 % inden 2023. Selvom det er meget ambitiøst, er vi overbeviste om, at dette mål vil blive nået med din hjælp, og at vi derefter hurtigt kan tilbyde en 100 % bæredygtig garderobe til alle eventyrere!

Få mere at vide om HardGreens favoritter

Det gør vi for planeten

For at handle i overensstemmelse med vores værdier og vores sociale ansvar har vi implementeret flere komplementære tiltag.

Kulstofneutral: Vi besluttede i forbindelse med opstarten af virksomheden at opveje for vores CO2-emissioner ved at plante mindst et træ om dagen pr. medarbejder hos Hardloop. I slutningen af ​​2020 tog vi beslutningen om at blive en klimaneutral virksomhed for at fremskynde denne proces og kompensere for vores emissioner.

Med hjælp fra ClimatePartner (en aktør med speciale i klimabeskyttelse) målte vi derfor først alle vores CO2-emissioner (anvendelsesområde 1, 2 og 3) siden oprettelse af virksomheden. Derefter valgte vi tre projekter, der bidrager til at reducere mængden af ​​CO2i atmosfæren og dermed beskytte klimaet.

De tre projekter, vi støtter, blev valgt af teamet og er en del af kontinuiteten i vores tidligere handlinger:

Den 22. april 2021, i forbindelse med Jordens dag, blev Hardloop en klimaneutral virksomhed!

Det er med stor entusiasme og ydmyghed, at hele teamet hos Hardloop har støttet op om denne nye status, som vi ser som et udgangspunkt og ikke en målstreg.

Vores CO2-kompensation +

100 % genanvendte papkasser: Ved modtagelse af vores første pakke i 2015 lavede vi en samling af vores brugte papkasser, så de kunne blive genbrugt og få et nyt liv. For at gå skridtet videre og så længe vi er sikre på, at dine produkter vil være godt beskyttet under deres rejse, genbruger vi alle de modtagne kasser i god stand til at sende vores pakker afsted. Denne daglige "lille" vane sparer hundredvis af pakker om året til fordel for kloden. Inden de kommer hjem til dig, bliver disse kasser nogle gange til et kunstværk.

Se Hardloops skulptur!

Grøn energi: I løbet af sommeren 2020, da vi flyttede vores hovedkontor fra Paris til Annecy, besluttede vi os for at bruge grøn energi. Vores kontorer er derfor nu drevet af 100 % vedvarende energi. Den kommer fra uudtømmelige energikilder såsom vandets bevægelse, vinden, solens stråler eller endda organisk nedbrydning. Ud over denne, i vores øjne, meget vigtige ændring, er vi omhyggelige med at begrænse vores forbrug.

Tilblivelsen af HardGreens favoritter: Vi mener, at vi har et ansvar for at støtte vores samfund i de ændringer i forbrugsmønstre, der er nødvendige for planeten. Derfor har vi besluttet at lave HardGreens favoritter for at fremhæve de bedste miljøvenlige produkter til at tage på eventyr med. Et HardGreen-produkt opfylder kriterier, der sikrer, at dets design og holdbarhed er miljøvenligt. Fordelene kan stamme fra fremstillingsprocessen, de anvendte materialer eller endda fra det lave energiforbrug, der er nødvendigt for at fremstille det ... Dette udvalg giver dig mulighed for at finde alt det udstyr, du har brug for til at tage på et eventyr, mens du beskytter planeten!

Vi er fuldt ud klar over, at dette ikke er nok, og at vi langt fra er perfekte. For at hjælpe os med at gå skridtet videre og hurtigere, er du velkommen til at dele idéer til yderligere tiltag, som vi kunne gennemføre for at begrænse vores kollektive indvirkning på planeten!

Sammen med dig og med vores partnere har vi stadig mange og lange veje at gå. Men vi er sikre på, at vi er på vej i den rigtige retning ... vi burde alle forbruge mindre, men bedre!