Gratis levering fra 1000 kr
Gratis retur inden for 100 dage

Mød vores HardGuides!

Professionel rådgivning fra passionerede til passionerede ...

Personlig service og anbefalinger til det bedste udstyr til dine eventyr.

Vores HardGuides er eksperter i udendørsaktiviteter, er passionerede omkring udstyr og udgør vores kundeserviceteam hos Hardloop. Uanset om du leder efter den rigtige vandrejakke til din næste tur, et par klatresko til at begynde at klatre i, den bedste taske til et ultraløb, de perfekte vandrestave til stavgang, den perfekte airbagrygsæk til dine freeride-ture eller ganske enkelt vil foretage en ændring i en af ​​dine igangværende ordrer, kan du kontakte en HardGuide for at få hjælp.

Personlig rådgivning om produkter

Hos Hardloop er der ingen anonymitet, og du vil få hjælp af den samme ekspert. Når du taler med en HardGuide, kommer du i kontakt med en person, der er passioneret omkring friluftsliv, og som bruger og tester de produkter, du er interesseret i på sine egne eventyr.

Se vores HardGuides' favoritter!

Vi sælger tusindvis af tekniske artikler fra de bedste mærker på markedet, men kun de bedste af dem er at finde blandt vores HardGuides' favoritter. For at finde produkter, der er blevet testet i feltet og udvalgt af vores HardGuides, skal du blot gå til kategorien: HardGuide.

HardGuides

Det siger vores kunder om vores HardGuides

«Virkelig god rådgivning og opmærksom på hurtig service og udveksling af idéer. Tak til hele teamet»

Jean-Marie

«Jeg anbefaler dette firma for dets seriøsitet og kvaliteten af ​​dets varer. Jeg har altid fået gode råd, når jeg har været i tvivl om et produkt, og leveringen er altid hurtigt og kommer til tiden. Der er kun godt at sige!»

Elisabeth

«Alt gik perfekt, og jeg takker jer for alle jeres råd, som viste sig at være meget værdifulde. Det samme gælder for udvalget af telte og udstyr, det var perfekt.»

Samuel

«Eftersom jeg havde specifikke behov, kontaktede jeg jer via e-mail for at få de oplysninger, jeg havde brug for, før jeg bestilte. Tom svarede mig på en enkel, hurtig og effektiv måde!!! Ordren kunne udføres efter mine ønsker ...»

Etienne

Mød vores HardGuides!

Tom

Jeg tilbragte min barndom delvist i Provence, hvor jeg kørte mountainbike i de mellemstore bjergene, og delvist i Normandiet, hvor jeg i lang tid dyrkede windsurfing. I 2019 flyttede jeg til den "intense ø", Reunion, hvor jeg udviklede en ægte interesse i trail og friluftslivet i alle dets former. Jeg brænder for teknisk udstyr og kunderelationer, jeg er lige så motiveret til at tage på langdistancetur med venner som til at forberede det bedste udvalg af produkter til dit næste eventyr!

Guillaume

Jeg er oprindeligt fra Lyon-regionen og voksede op i et miljø med sportsgrene på to hjul, mountainbike og derefter landevejscykling gennem flere konkurrencer. Da jeg er tiltrukket af udendørssport, besluttede jeg at flytte til Haute-Savoie for at dyrke mine foretrukne sportsgrene på de smukkeste legepladser: cykling og trailløb. Min største tilfredshed og min største stolthed er at kunne videregive min passion for sport. Jeg vil derfor med glæde rådgive dig om dit næste eventyr!

Blandine

Jeg er oprindeligt fra Haute-Savoie, hvor jeg voksede op i bjergene. Hver weekend gik med, afhængigt af sæsonen, cykling, vandreture, skiløb eller endda klatring. Jeg elsker denne grandiose legeplads, hvor jeg godt kan lide at dyrke alle former for sportsaktiviteter og opleve ny spænding hver gang. Jeg har også rejst rundt i verden med henblik på at tage på opdagelse og eventyr. Til daglig kan jeg lide at hjælpe andre og at dele denne passion for friluftslivet. Så jeg vil med glæde svare på dine spørgsmål til dit næste eventyr!

David

Jeg er oprindeligt fra Tyskland, men flyttede til Annecy-regionen for 7 år siden. Jeg har dyrket sport siden min barndom og har ikke været bange for at kaste mig ud i udendørssportgrene og udforske denne smukke region. Du kan møde mig under dine ture i Bauges- eller Aravisbjergene! Jeg brænder for trail, løb og cykling, og jeg hjælper dig gerne med at vælge dit udstyr eller kan fortælle dig om mine bedste stier i området!

Celia

Jeg er født i Haute-Savoie og beundrer min region. Jeg er motiveret af respekt for miljøet og brænder for udendørssport. Jeg var så heldig at vokse op midt i bjergene og har dyrket skiløb (alpin, skitouring, langrend), trail, trekking, men også mountainbike og klatring ... Jeg har også par bjergbestigninger og langdistanceture på mit CV ;). Jeg kan lide at dele min passion og at kunne rådgive om det udstyr, der passer til dine behov og den sport, du dyrker.